Online academy voor voedingscoaches

Alles over ondernemen, marketing en social media voor voedingscoaches vind je hier! Ga direct aan de slag met je ondernemingsplan of creëer een goede Facebook of Instagram strategie voor meer bereik voor jouw praktijk. Leer hoe jij op een authentieke manier kunt groeien, zowel offline als online.

Vernieuwde cursus Instagram marketing start binnenkort

Facebook marketing

(verwacht: voorjaar 2020)

Ondernemen als voedingscoach

(verwacht: voorjaar 2020)

Overige diensten

Social media training

Voor zelfstandige diëtisten, gewichtsconsulenten en andere voedingscoaches, beroepsverenigingen, maar ook voor organisaties en bedrijven (in de foodsector) geef ik trainingen over het gebruik van social media. Een algemene training voor een grote groep of een kleinschalige praktische training, het kan allemaal.

Consultancy

Regelmatig werk ik op projectbasis voor organisaties, waarbij ik mijn ervaring als diëtist en social media deskundige combineer. Denk aan het onderzoeken van nieuwe mogelijkheden, het adviseren over het implementeren van nieuwe projecten of het begeleiden van een project. Meer over mijn ervaringen? Klik hier.

Wil je meer informatie over mijn trainingen of consultancy? Neem contact op via info@martineridderhof.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Martine Ridderhof
Kromsteven 3
4697HN Sint-Annaland

info@martineridderhof.nl

KVK 60097957

Privacy & Cookies

Volg mij op Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue