Over Martine

 

Samen met mijn man, baby en hond woon ik in Sint-Annaland, een klein dorpje in Zeeland. Ik hou van de ruimte en het water, het liefst start ik mijn dag met een wandeling door de polder of langs de zeedijk (met hond natuurlijk).

In 2014 begon ik meteen na het afstuderen als zelfstandig diëtist. Binnen korte tijd groeide mijn praktijk naar 5 locaties bij huisartsen in de gemeente Tholen en binnen 5 jaar had ik bijna 1000 cliënten begeleid.
Ik hou van afwisseling en nieuwe dingen leren. Naast het coachen van cliënten gaf ik lezingen over gezond leven, was docent voor gewichtsconsulenten, ontwikkelde ik een leefstijl-programma i.s.m. een sportschool en was bestuurslid van de diëtistenvereniging in regio Zeeland.
In 2017 begon ik met bloggen als Zeeuwse Foodie, omdat ik mijn kennis over voeding en gezondheid met een groter publiek wilde delen. Al snel groeide mijn bereik en mijn netwerk en werd mijn interesse voor social media en online ondernemen steeds groter. Ik verkocht eind 2018 mijn praktijk.
Ik geef opgebouwde kennis en ervaring graag door, dus begon met het trainen van diëtisten om hun social media kanalen te verbeteren. Zowel klassikaal, als 1 op 1 en in de vorm van e-learning. Ook begon ik met werken als ZZP-er voor bedrijven; o.a. social media beheer, marketing advies en consultancy.

Momenteel combineer ik mijn ondernemersleven met een nieuw project: mama zijn van ons eerste kindje. Verder ben ik graag creatief bezig in de vorm van schilderen, koken en fotografie, lees graag boeken en reis ik het liefst meerdere keren per jaar naar een voor mij nieuwe bestemming.

Opleidingen & cursussen

2010-2014 Voeding & Diëtetiek (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen)

2015 Post HBO Voeding & Diabetes (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen)

2015 Cognitieve gedragstherapie (Psydi Scholingen)

2016 Diverse scholingen over koolhydraatbeperking, hart- en vaatziekten ed.

2017 Foodjournalistiek (Fontys Hogeschool Amsterdam & Elle Eten)

2018 Facebook Business Mastery (Mark Bongers Academy)

2018 Instagram Business (The Social Good Girl)

2019 Voeding & Hormonen (Care for Women)

2019 Trainer Hormoonfactor Ralph Moorman (Sonnevelt Opleidingen)

Ervaringen

Onderzoeken en adviseren van mogelijkheden voor GLI (gecombineerde leefstijl-interventie).
Projectcoördinator GLI.

Nieuwsbrieven schrijven, creëren van social media content en andere online marketing middelen voor diverse opdrachtgevers van ZeeuwZe.
Social media marketing plan maken voor meer bereik en engagement. Creëren van social media content en beheer van Facebook en Instagram.
Marketing advies (zowel online als offline) voor meer klanten in de praktijk. Ontwerpen van flyers, online challenges en andere marketingmiddelen.

Zeeuwse Foodie

In 2017 begon ik met bloggen als Zeeuwse Foodie. Op deze website combineer ik mijn kennis
over voeding, hormonen en gezondheid, mijn passie voor koken en mijn liefde voor Zeeland. Ik
deel hier mijn favoriete recepten, geef tips over gezond genieten en neem je mee op ontdekkingsreis door mijn heerlijke provincie. Ook geef ik een inkijkje in mijn persoonlijke zoektocht naar balans.

Vind je het leuk om meer te lezen over Gezond leven en Zeeuws genieten? Neem dan eens een
kijkje op www.zeeuwsefoodie.nl.

Contact

Martine Ridderhof
Kromsteven 3
4697HN Sint-Annaland

info@martineridderhof.nl

KVK 60097957

Privacy & Cookies

Volg mij op Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue